Naujas
Naujas
2549,00  su PVM
Naujas
4999,00  su PVM

Maisto pjaustytuvai, mėsos pjaustytuvai

Tinkama virtuvės įranga pagerins darbo efektyvumą ir sutrumpins patiekalų paruošimo laiką.  Kuteriai, maisto smulkintuvai taip pat naudojami maišymui pvz. mėsa su įvairiais priedais ir prieskoniais, taip pat tešlai plakti ir minkyti. Populiariausi prietaisai turi korpusą iš plastiko, aliuminio  arba nerūdijančio plieno.

Tai specifiniai įrenginiai, naudojami mechaniniam mėsos ir daržovių, žuvies, sūrio ir kt. apdorojimui. Jie naudojami įvairiuose maisto perdirbimo punktuose, pavyzdžiui, mokyklų ir įmonių valgyklose, restoranuose, arba  maisto pramonėje. – mėsai ir produktams malti mėsinėse (mėsos pjaustytuvas).

Maisto pjaustytuvai siūlomi įvairių versijų, skirtingų dydžių ir funkcionalumo. Monaxis.lt parduotuvėje rasite platų profesionalių pjaustytuvų asortimentą, kuriuos  naudoja profesionalūs virėjai. Visi pas mus prieinami įrenginiai pasižymi aukščiausia kokybe ir patikimumu.

A knife in a catering cutter   Steering in a catering cutter

Kur profesionalus pjaustytuvas gali būti naudojamas gastronomijoje?

Mechaninio apdorojimo įrenginiai atlieka įvairias funkcijas viešojo maitinimo ir maisto gamybos įmonėse. Maitinimo pjaustytuvai padės atlikti tokias veiklas kaip:

  • Smulkinimas – maitinimo pjaustyklė yra įrenginys, kuris padės paruošti maisto produktus, kurie vėliau bus patiekiami į kliento lėkštę. Galite naudoti jį ruošdami pagrindą įdarui ar salotoms, bet taip pat galite sukurti vienodą masę savo mėsai ar padažams ruošti.
  • Mišymas – tai dar viena veikla, kuri padės pagerinti darbą restorane. Pjaustytuvas puikiai tinka pyragams ar įdarams maišyti – kur labai svarbus tikslumas. Tokio įrenginio dėka sutaupysite savo darbuotojų laiką ir energiją.
  • Minkymas yra viena varginančių ir lėčiausių veiklų, kurią gali patobulinti masto  pjaustyklė. Tiesiog nustatykite atitinkamą funkciją, kad tešla būtų ruošiama jums nedalyvaujant specialiai nustatytu laiku ir tiksliai parinktu greičiu.

Pramoninis ar viešojo maitinimo pjaustytuvas? Kuo jie skiriasi vienas nuo kito?

Mėsos ir maisto produktų malimas pramonėje ir gastronomijoje labai skiriasi. Pramoninis mechaninis apdorojimas turi būti daug efektyvesnis nei, pavyzdžiui, restoranuose. Profesionaliose maitinimo virtuvėse dažniausiai naudojamos stalviršinės pjaustyklės, kurių našumas svyruoja nuo 40 iki 160 kg/val.
Pramoniniai pjaustytuvai – tai mašinos dažniausiai naudojamos maisto perdirbimo įmonėse, pvz. mėsininkai. Tokie prietaisai yra  pagaminti iš nerūdijančio plieno ir apima šias dalis: korpusą, dubens dangtelį (standartinį arba vakuuminį), besisukantį dubenį, užpildymo išmetiklį, vakuuminį siurblį, dubens ir peilio sukimosi programuotoją bei dubens aušinimo arba šildymo sistemą. Profesionalūs pjaustytuvai dėl savo efektyvumo, dydžio ir sukimosi greičio dažnai turi skysto azoto arba anglies dioksido aušinimą. Šio tipo pramoninių pjaustytuvų dubens talpa gali siekti iki 750 litrų.